מפגש סטודנטים של המגמה לגיל הרך עם סטודנטים של התוכנית הבינלאומית

נשלח 28 במרץ 2017, 2:13 על ידי Gil Glick Shimony   [ עודכן 28 במרץ 2017, 2:14 ]
תמונה מהמפגש
בסמסטר שעבר, במסגרת הקורס "מבט אנתרופולוגי על חינוך בגיל הרך" המועבר על ידי ד"ר דבי גולדן, נפגשו סטודנטים מהתואר השני בתוכנית הרב תחומית בחינוך והתפתחות בגיל הרך עם סטודנטים מהתוכנית הבינלאומית לתואר שני בהתפתחות הילד. בתוכנית הרב תחומית לומדים סטודנטים ישראלים, בעוד שבתוכנית הבינלאומית לומדים סטודנטים ממגוון מדינות, רובן מדינות מתפתחות. המפגש כלל היכרות בין הסטודנטים וקבוצות שיח ודיון על נושאים המעסיקים את אנשי המקצוע בגיל ברך בתרבויות השונות. המפגש סיפק לסטודנטים הזדמנות להיכרות עם אנשי מקצוע במדינות שונות ולשיח על מכנים משותפים והבדלים בין תרבותיים בחינוך לגיל הרך בתרבויות שונות.

Last term, graduate students from the "Multi-Disciplinary Program in Early Education" and the "International MA Program in Child Development" came together as part of the course "A Cultural Perspective on Early Childhood ", taught by Dr. Deborah Golden. The Multi-Disciplinary Program at the Faculty of Education includes Israelis students, while the International Program includes students from diverse countries - most of them from developing countries. The gathering included introductions and small-group discussions about issues of concern for professionals working with young children in different countries. The gathering provided an opportunity for the students to meet with professionals from diverse countries and to talk about the similarities and differences in the issues facing young children and the professionals who educate and care for them.